Νίκαια Λάρισας: Παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές στην οδό Φαρσάλων

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας, παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην οδό Φαρσάλων της Νίκαιας, από τη διασταύρωση της με την οδό Οδ. Ελύτη μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Κ. Καραμανλή του Δήμου Κιλελέρ, λόγω εκτέλεσης εργασιών δικτύων ακαθάρτων για χρονικό διάστημα από 16-11-2020 ως και 06-12-2020.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

1η φάση: Ολικός αποκλεισμός της οδού Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Οδ. Ελύτη έως την πλατεία του Δ.Δ. Νίκαιας (πεζόδρομος Αγ. Γεωργίου). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Οδ. Ελύτη – Ν. Καζαντζάκη- Κ. Καραμανλή- Φαρσάλων. Τα βαρέα οχήματα θα διέρχονται μέσω της οδού Οδ. Ελύτη και του παράδρομου της ΠΑΘΕ.

2η φάση: Ολικός αποκλεισμός της οδού Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κ. Καραμανλή έως τη συμβολή  της με την οδό Ν. Λεύκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ν. Λεύκης- 25ης Μαρτίου- Παπανικολάου – Γεωργιάδου – Κ. Καραμανλή- Φαρσάλων. Τα βαρέα οχήματα θα διέρχονται μέσω της οδού Ν. Λεύκης και του παράδρομου της ΠΑΘΕ.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!