Ο Όμιλος ANIMUS αποτρέπει τη μετάδοση του νέου κορονοϊού covid-19 προστατεύοντας απόλυτα την υγειά των εργαζομένων του

Ο Όμιλος ANIMUS αποτρέπει τη μετάδοση του νέου κορονοϊού  covid-19 προστατεύοντας απολυτά την υγειά των εργαζομένων του.

Διαθέτει αποκλειστικά και μόνο για τους εργαζόμενους του το πληρέστερο σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της ABBOT: PANBIO COVID-19 Ag που αποτελεί το μόνο test αντιγόνου με ευαισθησία 99,3% και ειδικότητα 99,4%.

Σήμερα διενεργήθηκαν σε περισσότερους από τετρακόσιους (400) εργαζόμενους, σε όλες τις δομές του Ομίλου,  μαζικά test ανίχνευσης αντιγόνου για τον νέο κορονοϊό με την τεχνολογία  PANBIO της ABBOT με απόδοση αποτελέσματος σε  χρόνο 15-20’ .

Τα αποτελέσματα από την σημερινή καθολική ιχνιλάτηση ήταν εξαιρετικά !

Κανένας εργαζόμενος του Ομίλου ANIMUS, μέχρι σήμερα δεν είναι φορέας και δεν έχει νοσήσει .

Η επιχείρηση συνεχίζει ,  όπως μοναδικά ξεκίνησε από τον Φεβρουάριου  του 2020, να παρέχει με αμείωτη ένταση για τους ασθενείς , εργαζόμενους και τους συνεργάτες  της, κάθε δυνατό μέσο προστασίας και κάθε έγκριτο μέσο ανίχνευσης    ( Μοριακό Real Time PCR test ,  PANBIO COVID-19 Ag  Αντιγόνο ,  IgG & IgM Αντίσωμα ) προς αποφυγή πιθανής προσβολής από τον νέο κορονοϊό Covid-19 .

Αυτή η προσπάθεια μεταξύ άλλων, εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης , για τον περιορισμό της μετάδοσης του  Covid-19, όχι μόνο σε εταιρικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο , στην παγκόσμια μάχη που διεξάγεται καθημερινά κατά του αόρατου και ύπουλου εχθρού.

Η επιχείρηση είναι υπερήφανη, για του εργαζόμενους της, για την απόλυτη προσήλωση τους στα μέτρα προστασίας που έχει από την αρχή εκπονήσει καθώς και για την αυταπάρνηση τους που επιδεικνύουν καθημερινά για την προάσπιση της υγείας των ασθενών όλων των δομών, υπό αντίξοες συνθήκες .

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια !

Για την ANIMUS AE

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Νταβέλης Αχιλλεύς