Διοικητής του ΓΝΛ: Δεν υπάρχει αδυναμία εφημερίας στο Γενικό Νοσοκομείο

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας “Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλειο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην αντοχή του ΓΝΛ:

“Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την αντοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στα πλαίσια της εφημερίας, ξεκαθαρίζονται τα εξής:

Το Ιατρικό,Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό καθόλη την εξέλιξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, με ιδιαίτερη αυταπάρνηση, αλτρουισμό και πλήρη ομοψυχία, έχει αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή την αυξημένη κίνηση περιστατικών .

Η δυναμικότητα του ΓΝΛ ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 46 κλίνες για θετικά περιστατικάCovid-19, 16 για ύποπτα,ενώ οι κλίνες ΜΕΘ-COVIDγια το Νοσοκομείο μας έχουν φτάσει στις 20.

Η θεαματική αύξηση του αριθμού των κλινών COVID-19του Νοσοκομείου μας με την συνεχή και επιτυχημένη αντιμετώπιση των απαιτήσεων σε νοσηλεία, μάς οδηγεί στην πλήρη αμφισβήτηση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν αδυναμία εφημερίας από το ΓΝΛ.

Η προσπάθεια από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας και της 5ης ΥΠΕ συνεχίζεται και τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν συμβάλλουν στον αγώνα όλων για τη θωράκιση της πόλης και της ευρύτερης  περιοχής απέναντι στην COVID-19.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!