Δήμος Κιλελέρ: «Αρνητικός στον covid 19 o Θανάσης Νασιακόπουλος»

Στην οικία του παραμένει από το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Κιλελέρ και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος. Ο δήμαρχος σε αρχικό τεστ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς όμως να εμφανίζει εμφανή συμπτώματα της νόσου. Στη συνέχεια για περαιτέρω διαβεβαίωση της αρχικής διάγνωσης υποβλήθηκε σε δύο ακόμα τεστ τα οποία αποφάνθηκαν μετά βεβαιότητας ότι ο δήμαρχος είναι αρνητικός στον ιό covid 19. Κατόπιν τούτων, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να εμφανίζει συμπτώματα του ιού συνεχίζει να ασκεί από την οικία του, για προληπτικούς λόγους, όλα τα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση του κάνοντας χρήση των σύγχρονων μέσων τεχνολογίας.

Να σημειωθεί επίσης ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους του δημαρχείου στη Νίκαια καθώς και στα άλλα δημοτικά κτίρια. Σημειώνεται  επίσης ότι στον Δήμο Κιλελέρ λόγω των μέτρων για την πανδημία πραγματοποιούνται δια ζώσης με τους πολίτες  μόνο οι εξαιρετικά επείγουσες συναλλαγές. Οι υπόλοιπες συναλλαγές των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ  γίνονται ύστερα από προσυμφωνημένο ραντεβού ή  ηλεκτρονικά.

Ο Δήμος Κιλελέρ τηρεί και εφαρμόζει με σχολαστικότητα, από την πρώτη φάση της εμφάνισης του Covid 19  και μέχρι σήμερα, όλες τις προβλέψεις, τα μέτρα προστασίας (προμήθεια αντισηπτικών, μασκών κ.λπ) και τα πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για την εργασία των υπαλλήλων όσο και των δημοτών που επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες.