Αίτηση δήλωσης ζημιάς για τους αγρότες του δήμου Φαρσάλων

Οι αγρότες του Δήμου Φαρσάλων μπορούν να υποβάλουν αίτηση – δήλωση ζημιάς, που έχουν υποστεί στην αγροτική εκμετάλλευση τους από την θεομηνία του Μεσογειακού κυκλώνα «‘Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες, έως την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020.

Οι αιτούντες  θα δηλώσουν ζημιές σε : α) κτιριακές εγκαταστάσεις (ιδιοκτήτες) β) Μέσα παραγωγής και εξοπλισμός  [τρακτέρ, μηχανήματα συγκομιδής, αντλιοστάσια, πομώνες κ.λ.π. –  έγγειο κεφάλαιο (ιδιοκτήτες)] γ) Εμπορεύματα δ) πρώτες ύλες ε) Αποθηκευμένα προϊόντα και στ) Φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης.

Τις αιτήσεις – δηλώσεις οι πληγέντες αγρότες, θα τις παραλαμβάνουν από τους Προέδρους των Κοινοτήτων (που τους έχουν δοθεί), της έδρας αγροτικής εκμετάλλευσης τους, θα τις συμπληρώνουν και θα τις καταθέτουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 με 14:30 :

  • Οι αιτούντες της Δημοτικής Ενότητας Ενιπέα: στο Γραφείο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευυδρίου, πληροφορίες τηλέφωνο 2491350132.
  • Οι αιτούντες της Δημοτικής Ενότητας Ναρθακίου : στην είσοδο του χώρου (στην πλατεία Δημαρχείου) που στεγάζεται ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.,Δ.Ο.Υ. και ΕΦΚΑ, πληροφορίες τηλέφωνο 2491350130.
  • Οι αιτούντες της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα : στο Κ.Ε.Π. Πολυδάμαντα (στο πρώην Δημαρχείο Πολυδάμαντα) στην Βαμβακού Φαρσάλων, πληροφορίες τηλέφωνο 2491350307.
  • Οι αιτούντες της Δημοτικής Ενότητας Φαρσάλων : στην είσοδο του χώρου (στην πλατεία Δημαρχείου) που στεγάζεται ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.,Δ.Ο.Υ. και ΕΦΚΑ, πληροφορίες τηλέφωνο 2491350113.

Επίσης η αίτηση – δήλωση θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου, από όπου μπορείτε να την εκτυπώνεται, να την συμπληρώνεται και την αποστέλλεται στο email : mayor@dimosfarsalon.gr.

Συμπλήρωση αίτησης – Δήλωσης:

  • Στην πρώτη σελίδα αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία του/της αιτούντα/αιτούσας
  • Στην δεύτερη σελίδα περιγράφονται οι ζημιές
  • Στην τρίτη σελίδα περιγράφονται οι ζημίες που είχαν δηλώσει στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, μέσω του ΕΛΓΑ αλλά μετά από έλεγχο τους ενημέρωσαν οι εκτιμητές Γεωπόνοι ότι δεν αποζημιώνονται.

 

Συνημμένα αρχεία: