Τρόφιμα στου πλημμυροπαθείς στα Φάρσαλα παρέδωσε η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Λάρισας

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, μετά τον καταστροφικό «Ιανό» και τις πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν τα Φάρσαλα και την ευρύτερη περιοχή, κλιμάκιο της Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής του Ν. Λάρισας , αποτελούμενο από τον Γραμματέα της ΝΕ Μιχάλη Τολίκα, τον υποψήφιο Βουλευτή και μέλος του Τομέα Αγροτικού του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Θεοδωρόπουλο και τον Γραμματέα της Δ.Ο. Φαρσάλων Γρηγόρη Γκουντόπουλο, επισκέφτηκε τα Φάρσαλα και παρέδωσε στους προέδρους των κοινοτήτων Βασιλή, Ευίδριου και Κατωχωρίου τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των αναγκών των πλημμυροπαθών κατοίκων.

Η πρωτοβουλία της Ν.Ε. που ενισχύει την καθημερινή συνδρομητική προσπάθεια για την τοπική κοινωνία, ήλθε να προστεθεί στην έντονη παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.
Χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωσή του ανέφερε ότι: “ Η κυβέρνηση επισκέφτηκε την πληγωμένη περιοχή και μοίρασε υποσχέσεις και χαμόγελα, και μηνύματα συμπαράστασης. Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα στους κατεστραμμένους κατοίκους, και θα παραμείνουμε να στηρίζουμε έμπρακτα με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου οι συμπολίτες μας να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό σε μια κανονικότητα. Το Κίνημα Αλλαγής, στηρίζει όλες τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και υπηρετεί το λαό και την πατρίδα. Είμαστε εκεί όταν σβήνουν τα φώτα. Γιατί εμείς είμαστε κίνημα λαού”