Τα προβλήματα της προκαταβολής ΕΛΓΑ για τον «Ιανό» και με το «κορονοβοήθημα» στους κτηνοτρόφους

Θα αναλυθούν σήμερα το βράδυ στην εκπομπή «Θεσσαλική Γη»

Τα προβλήματα και οι αδικίες που ανέκυψαν στους αγρότες, μετά την πληρωμή της προκαταβολής της αποζημίωσης του ΕΛΓΑ, λόγω Ιανού, καθώς και οι αποκλεισμοί που υπήρξαν σε χιλιάδες κτηνοτρόφους από την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, λόγω Ιανού, θα αναλυθούν διεξοδικά στη σημερινή (Τρίτη 3-11-2020) εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα παρουσιαστούν οι ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, για να ενταχθούν στις ενισχύσεις πέραν των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ-ΚΟΕ.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:

Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπρόσωπος τύπου ΕΟΑΣΝΛ

Γιώργος Παπαδημητρίου, Φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών

Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ.)

Παναγιώτης Πεβερέτος, πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)

Πέραν των καλεσμένων, θα υπάρξουν τηλεφωνικές παρεμβάσεις από παραγωγούς της περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφορικά με τις αδικίες που ανέκυψαν στις παραπάνω πληρωμές.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος