Αλλαγές σε αντιδημαρχίες του Δήμου Φαρσάλων

Μετά την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου Κων/νου Μπρόζου, το κενό στις τρεις αντιδημαρχίες του Δήμου Φαρσάλων, θα καλύψει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, τον ορίζει νέο αντιδήμαρχο με θητεία από 1 Νοεμβρίου 2020 έως 2 Σεπτεμβρίου 2021, με τη διαφορά ότι θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Πρασίνου, ενώ στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων θα μετακομίσει και θα αναλάβει καθήκοντα, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πρασίνου Δημήτρης Γούσιας.

Αναλυτικά τα όσα ορίζει η επικαιροποιημένη απόφαση για τις αρμοδιότητες για τις τρεις αντιδημαρχίες: «Ορίζουμε νέο αντιδήμαρχο τον κ. Χρήστο Μπασαγιάννη του Δημητρίου, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, με θητεία από 1.11.2020 έως 2.9.2021, έμμισθο και του μεταβιβάζουμε τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που ασκεί μέχρι σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Γούσιας, την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Πρασίνου.

Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 305/10167/2.9.2020 απόφασή μας και μεταβιβάζουμε ως πρόσθετη αρμοδιότητα στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Γούσια την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιακών μονάδων των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 305/10167/2.9.2020 απόφασή μας και μεταβιβάζουμε ως πρόσθετη αρμοδιότητα στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, κ. Σταύρο Κουκουλιό του Κωνσταντίνου, τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα».

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία