Νίκη Κρήνης: “Άθλια και απαράδεκτη η μεγαλοποίηση αριθμών κρουσμάτων”

Η Νίκη Κρήνης με επίσημη ανακοίνωση της ξεκαθάρισε το τοπίο όσο αφορά την διασπορά των ψευδών φημών που διαδόθηκαν μετά την εμφάνιση θετικού κρούσματος Covid – 19 στην ομάδα της Νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η διανομή ψευδών ειδήσεων, για μεγαλοποίηση αριθμού κρουσμάτων, και στοχοποίηση μιας ομάδας και κατ’ επέκταση ενός χωριού, είναι τουλάχιστον άθλια και απαράδεκτη, έχουμε την υποχρέωση σαν ομάδα να ενημερώσουμε την επαρχία στην οποία ανήκουμε, την επαρχία Φαρσάλων, ότι στην ομάδα μας ανιχνεύτηκε ΕΝΑ κρούσμα Covid – 19!!!!

ΕΝΑ και όχι τέσσερα ή και παραπάνω όπως ακούγεται ΨΕΥΔΩΣ τις τελευταίες ώρες!!!

Ενημερωτικά και μόνο, ο ποδοσφαιριστής μας που ανιχνεύθηκε με Covid-19 (μένει μόνιμα και εργάζεται στην Λάρισα) απ’την στιγμή που αρχικά έκανε το Rapid Test (εκ των υστέρων έκανε και μοριακό το οποίο βγήκε κι αυτό θετικό) χωρίς να έχει κάποιο σύμπτωμα, αλλά επειδή του το επιβάλανε από την εργασία του να το κάνει, τηρεί την καραντίνα στο σπίτι του 100%!

Η ομάδα μας, τηρώντας στο έπακρο το πρωτόκολλο του υπουργείου υγείας για αθλητικά σωματεία, έκανε ότι ακριβώς προβλεπόταν!

Ενημερώσαμε ασφαλώς τον ΕΟΔΥ, τον οποίο και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για εξέταση και των υπολοίπων μελών της ομάδας μας!

Μέχρι τότε όλα τα μέλη που ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα!

Μάλιστα το 30-40% αυτών, ήδη έχουν κάνει το μοριακό τεστ με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιοι ξέρουν ότι από το ρόστερ της ομάδας, ή από ένα χωριό υπάρχουν τέσσερα κρούσματα;

Φυσικά η ψευτιά δεν έχει ονοματεπώνυμα… γιατί δεν υπάρχουν τέσσερα ή… δεκατέσσερα κρούσματα!

Το ένα που υπάρχει το ξέρουμε εμείς και όποιος θέλει να το μάθει να απευθυνθεί σε μας να του πούμε ποιος είναι…με ονοματεπώνυμο όμως!!! Όλα αυτά έως σήμερα!

Και πάλι, μόνο ο Θεός ξέρει πόσα κρούσματα θα ρίξει στην Κρήνη (ομάδα και χωριό),και στην κάθε Κρήνη!

Παράκληση λοιπόν να διασταυρώνουμε και να προσέχουμε τί λέμε, γιατί ο φόβος (εκεί αποσκοπούν προφανώς οι ψεύτες), μόνο καλό δεν κάνει σε κανέναν!

Εκ του Δ.Σ του Α.Ο.ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ