Η διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. για τον θάνατο του Θωμά Μακιού

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή , κατά τρόπο αδόκητο, ο επιχειρηματίας Θωμάς Μακιός που μαζί με τον αδερφό του διατηρούσε την Makios Logistics, μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες της χώρας με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Για τον θάνατο του Θωμά Μακιού εκδόθηκαν από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. τα παρακάτω συλλυπητήρια μηνύματα:

“Οι αδερφοί Δημήτρης και Μιχάλης Σαράντης και η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποχαιρετούν με οδύνη τον Θωμά Μακιό, έναν εξαίρετο φίλο και συνεργάτη με την εταιρεία του οποίου συνεργάζονται από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του ομίλου.

Απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και στα δύο του παιδιά, με την ευχή να έχουν δύναμη και υγεία και να πορευτούν στον έντιμο δρόμο που χάραξε ο πατέρας τους.

Ο Θωμάς θα ζει για πάντα στη μνήμη και στις καρδιές μας”.

 

Ο κ. Μιχάλης Σαράντης, διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., του οποίου ο εκλιπών υπήρξε προσωπικός φίλος, συνέταξε το παρακάτω επικήδειο μήνυμα:

“Αγαπημένε μου φίλε.

Υπήρξες για μένα, αδερφός, πατέρας και δάσκαλος.

Θα είσαι για πάντα εδώ, μαζί μας. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς.

Μου έλεγες ότι η ζωή είναι πιο γλυκιά όσο περισσότερο αγαπάς τους ανθρώπους.

Έζησες όπως ήθελες, κι ευτύχησες να χαρείς παιδιά και εγγόνια.

Αγαπημένε μας Θωμά, αν η κοινωνία είχε περισσότερους σαν εσένα θα ήταν σίγουρα καλύτερη.

Έφυγες από τη ζωή αφού πρώτα μας δίδαξες πως πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Αντίο φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.”

Σύντομο ιστορικό της Makios Logistics

Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 90 ετών και έχει σήμερα στο χαρτοφυλάκιό της δύο αποθηκευτικά κέντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και έναν στόλο 310 οχημάτων που διαχειρίζεται εμπορεύματα χύμα ή σε container, παλέτες, κιβώτια και τεμάχια.

Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS μέσα από μια ανοδική πορεία αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες 3rd Party Logistics εταιρείες στην Ελλάδα και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.