28η Οκτωβρίου στα Φάρσαλα: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων

Μια διαφορετική 28η Οκτωβρίου εορτάστηκε σήμερα – όπως και σε όλη την Ελλάδα – έτσι και στα Φάρσαλα, χωρίς παρελάσεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων, υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για λόγους δημόσιας υγείας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους. Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων, ενός λεπτού σιγή και στο τέλος η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Κατέθεσαν στεφάνι ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων Θωμάς Γκούτας, ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων Θεόδωρος Σταφύλης. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων Κων/νος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζηπλή, Σταύρος Κουκουλιός και Δημήτρης Γούσιας, ο πρ. δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπαμπανίκας και Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ιερείς, καθηγητές και αντιπροσωπεία μαθητών των τριών λυκείων της πόλης.