Ήττα για τον Αχιλλέα στην Γιάννουλη

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 0 κόντρα στην Δημήτρα Γιάννουλης στο ντέρμπι της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας και έτσι “έσπασε” το αήττητο των κιτρινόμαυρων οι οποίοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς και την 5η θέση.

Η αναμέτρηση είχε αρκετή δύναμη και πάθος για την νίκη και απο τις δυο ομάδες οι οποίες παρουσίασαν ποιοτικά δείγματα γραφής.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε με πέναλτι στο 45′ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να πιέσουν.

Ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή στο 34′ όταν η κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου πέρασε λίγο άουτ.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε το πέναλτι και μπήκε σε θέση οδηγού.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα ο Γουλούλης και ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν στο έδαφος με τον κ. Μπουρουζίκα να δείχνει την “λευκή βούλα”.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαπάκος ο οποίος νίκησε τον Κουσιά και έγραψε το 1 – 0.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό την άμεση ισοφάριση και έχασε μια πολύ καλή στιγμή όταν ο Αναγνώστης έσπασε την μπάλα από τα αριστερά με τον Παπακωνσταντίνου να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας πίεσε και είχε κάποιες φιλόδοξες στιγμές όπως και η Δήμητρα η οποία έχασε δυο μεγάλες στιγμές με τον Μπόντε στο φινάλε της αναμέτρησης ώστε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 85′ όταν ο Αχιλλέας κέρδισε έμμεσο φάουλ ο Τζέκα εκτέλεσε όμως η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυντικών.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέας διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση στο φινάλε της αναμέτρησης όταν ο Καναβός βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τον κ. Μπουρουζίκα όμως να δείχνει νωρίτερα επιθετικό φάουλ.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Ν. Χρόνης – Θ. Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Μπουκουβάλας (60′ Μπόντε Π.), Μπαμπάλης Ι., Γουλούλης (71΄Τατσελάρι), Αυλογιάρης, Καρέλας, Παπακωνσταντίνου, Κατσαμπέλας, Μπόντε Ντ. (88΄Τάφα), Ραμάι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (60΄Κατσανάκης), Πλιάγκας (62′ Τσούλης Δ.), Τσούλης Α. (71΄Καρέντζος), Τλούπας, Μπερσιάνης, Γανός, Κορδαλής (71΄Καναβός), Αναγνώστης, Παπακωνσταντίνου (71′ Κομισόπουλος Α.), Τζέκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Πάλλας.