“Καθάρισε” την Ανθούπολη ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε με σκορ 4 – 2 της Ανθούπολης και έτσι η ομάδα του Βασίλη Τσιανάκα μετρά 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν πρώτοι στο ματς.

Όταν στο 25ο λεπτό o Μπατζανούλης χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νασιούλα. για το 1 – 0.

Βέβαια, η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε και πολύ να έρθει.

Καθώς στο 38ο λεπτό, ο Σκορδίλης νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία.

Οι γηπεδούχοι παρά το τέρμα που δέθχηκαν παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους και κατάφεραν άμεσα να πάρουν εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ, όταν στο 42′ ο Αντωνιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Νασιούλας με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 1.

Το δεύτερο μέρος ήταν κομμένο και ραμμένο για τους γηπεδούχους.

Οι οποίοι μπήκαν πολύ αποφασιστικά και στο 55′ ο Ρουμάνης με όμορφο πλασέ πέτυχε το 3 – 1.

Ενώ 10′ αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και παράλληλα πέτυχε το 4 – 1.

Το μόνο που κατάφερε η Ανθούπολη ήταν να μειώσει στο τελικό 4 – 2 στο 82′ με τον Καφανέλη, ο οποίος μάλιστα δεν ολοκλήρωσε το ματς, καθώς αποβλήθηκε στο 88′ από τον διαιτητή.

Κέρδος για την ομάδα των Χαλκιάδων οι δυο νεαροί 15 ετών δίδυμοι ποδοσφαιριστές οι Καϊσέρογλου Νίκος και Γιάννης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδος ο Ευαγγελούλης.

Οι Συνθέσεις
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Βαρσάμης, Γκουνάρας Στ., Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Γκουνάρας Χρ. (46′ Ρουμάνης), Ευαγγελούλης, Μπατζιανούλης (85′ Καϊσέρογλου Ν.), Μητσόπουλος (86′ Καϊσέρογλου Ι.), Νασιούλας.

Ανθούπολη (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Αναστασίου, Υζάι, Καφανέλης Αλ., Σπαρτής, Τζουμπίκας, Ευαγγέλου, Χριστοδούλου (60′ Καφανέλης Απ.), Αναγνώστης, Λεμονής (75′ Μανσάκο), Δημόπουλος, Σκορδίλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Παραφέστας, Κουβατάς.