Ισοφαρίστηκε στην λήξη ο ΑΟ Ναρθακίου…

Ο ΑΟ Ναρθακίου κρατούσε το “τρίποντο” στα χέρια του κόντρα στην Φορτούνα Κουτσοχέρου όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην λήξη του αγώνα και το 2 – 2 μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις και για τις δυο ομάδες.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας ο ΑΟ Ναρθακίου βρίσκεται στην 8η θέση με 5 βαθμούς.

Στο 42ο λεπτό ήρθε για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης για την Φορτούνα.

Ο Καλφούντζος απευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς.

Πρώτα στο 50′ ο Τσιτσικλής με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1 – 1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 69′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε την ανατροπή και το 1 – 2.

Για να έρθει στο 86ο λεπτό του αγώνα ο Αζέπης από κόρνερ του Δημητρέλη να διαμορφώσει το τελικό 2 – 2 και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Φορτούνα.

Οι Συνθέσεις
Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου):Κολοβός, Κουταλιάς, Καλφούντζος Κ., Γκουντρουμπής, Τασουλής (35’ λ.τ. Τσιάμης Γ.), Σκούπρας, Καλφούντζος Ηλ., Τσιάμης Χρυσ., Χατζής (70’ Αζέπης), Τσακουρίδης, Τσιούτσιας (55’ Δημητρέλης).

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Γκούνης, Καψιώχας, Καπετάνος (46′ Αρσενόπουλος), Λελετζής, Μπανιάς, Μπουλούτσος (52′ Αζάς), Καραβαγγέλης, Τσιτσικλής, Παπαθανασίου (71′ Χρόνης), Μισαηλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Δημεράς, Μίχος, Κουτίνα.