Φάρσαλα – Λάρισα …διά της τεθλασμένης

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας, από τις αρχές της εβδομάδας, στο ύψος της Νίκαιας, λόγω κατασκευής αγωγών που σχετίζονται με το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Κιλελέρ και κοντά στον Δήμο Φαρσάλων με εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα από την αρχή της εβδομάδας τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να κινηθούν μέσω παρακαμπτηρίων ημιαστικών οδών, από την είσοδο του οικισμού από Λάρισα προς Φάρσαλα (Φαρσάλων) έως και το τέλος στη διασταύρωση της γέφυρας (διασταύρωση Φαρσάλων, Κ. Καραμανλή, Χάλκης) και αντίστροφα. Καθόλη τη διαδρομή της παράκαμψης, η κυκλοφορία ορίζεται από εργοταξιακή σήμανση. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Επίσης, εργασίες διεξάγονται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας, στο ύψος των Χαλκιάδων, με ασφαλτοστρώσεις συντήρησης του οδοστρώματος από την ανάδοχο εταιρεία με την οποία έχει συνάψει σύμβαση η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι εργασίες αναμένεται να εκτελούνται κατά διαστήματα έως το τέλους του έτους.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία - Γ.Γ.