Υπενθύμιση από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Φαρσάλων για την τήρηση των μέτρων προστασίας

Η Διοίκηση του Εμπορικού  Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων, εφιστά την προσοχή σε επιχειρήσεις και καταναλωτές  για την τήρηση των κανόνων στα πλαίσια ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων του covid-19 στο σύνολο της επικράτειας, πλέον και στο Νομό Λάρισας, με το δείκτη να ανεβαίνει στο επίπεδο 3 (αυξημένη επιτήρηση), επιβάλλεται όλοι να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης για να αποφύγουμε ένα ακόμη Lockdown, που θα οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων.

Επισημαίνεται πως η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού. Όχι μόνο σε κλειστούς αλλά και σε ανοιχτούς χώρους. Επίσης θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5.00 το πρωί. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται τη νύχτα και τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Η εφαρμογή των δύο νέων μέτρων ξεκινά από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου 24/10/20.

Τηρώντας όλοι τα μέτρα προστασίας κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την αποφυγή της διασποράς του Κορονοϊού στην περιοχή μας με στόχο να μείνουμε υγιείς, να κρατήσουμε τη πόλη μας ασφαλή και τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές.