Πρόκριση της Αναγέννησης στα πέναλτι κόντρα στην Υπέρεια (Vid)

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις που “έσπασαν καρδιές” η Αναγέννηση Φαρσάλων αφότου αρχικά κατάφερε να ισοφαρίσει με “buzzer beater” πέτυχε την νίκη πρόκριση κόντρα στην Δόξα Υπέρειας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με το “αγγλικό” 2 – 2 και την Αναγέννηση να ισοφαρίζει στο τέλος της αναμέτρησης και να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 4 – 3.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2’ με σουτ του Γκατζόγια, έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Αναγέννησης προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο καλές στιγμές όταν τόσο ο Δημουλάς όσο και ο Ισούφης είδαν τις προσπάθειες τους να σταματούν στο δοκάρι του Ευθυμιάδη.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση Φαρσάλων ισοφάρισε με το “καλημέρα” καθώς στο 49’ ο Κατμέρος “έσπασε” την μπάλα στον Πολύζο και εκείνος με προβολή θα στείλει την μπάλα σε κενή εστία κάνοντας το 1-1.

Η Υπέρεια κατάφερε να πάρει και πάλι “κεφάλι” στο σκόρ όταν στο 75′ ο Πατσιούρας με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ιακωβάκη και πέτυχε το 2 – 1.

Και ενώ η Υπέρεια κρατούσε γερά την πρόκριση στα χέρια της στην τελευταία φάση ο Πολύζος κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην “ρώσσικη ρουλέτα” των πέναλτι.

Εκεί η Αναγέννηση κατάφερε να είναι πιο ψύχραιμη και να πάρει την πρόκριση με σκορ 4 – 3.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Αμπελιάς για την παραχώρηση του γηπέδου για το παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα Υπέρειας.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Χαμορούσος, Μπούλαρι, Καρακώστας, Θλιβερός, Ισούφης, Δημητρίου, Κατμέρος, Δημουλάς, Τσιοβάρας, Πολύζος.

Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Θέος, Βλαχάκης

Δόξα Υπέρειας (Λαζαρίδης): Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Τσούκας Γ., Δημητρίου Απ., Πατσούρας Ν., Γκατζόγιας, Αρσενόπουλος, Καρακώστας Β., Ζαχαράκης, Κερμελίδης, Πίσλι.

Έπαιξαν και οι: Τσιούρης Ν., Γεωργολόπουλος, Μπάφας.

Δείτε στο παρακάτω Video τις εκτελέσεις πέναλτι των δυο ομάδων.

Πηγή Video: Κώστας Αντωνόπουλος