Βαθμούς & εντυπώσεις μοιράστηκαν Ανθούπολη και Ναρθάκι

Ανθούπολη και Ναρθάκι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2 – 2 για τη 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’1 ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την Ανθούπολη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία βρίσκεται στη προτελευταία θέση, ενώ από την άλλη το Ναρθάκι έχει 4εις βαθμούς και κατέχει την 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ανθούπολης ήταν αυτή που πανηγύρισε πρώτη στο ματς. Στο 27′ ο Δημόπουλος χρίστηκε και σκόρερ και άνοιξε το σκορ. Όμως η απάντηση για το Ναρθάκι ήρθε πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 40′ ο Κώστας Χρόνης ισοφάρισε σε 1 – 1 στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Ο Χρήστος Καπετάνος με όμορφο τελείωμα και εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, και έκανε το 1 – 2 για το Ναρθάκι.

Τη τελευταία λέξη όμως στο ματς, τη κρατούσαν για το τέλος οι γηπεδούχοι. Ο Αποστόλης Καφανέλης στο 90′ από «χρυσή» αλλαγή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2, δίνοντας παράλληλα τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Αναστασίου, Υζάι, Χατζηρούφας (85′ Καφανέλης Απ.), Σπαρτής, Χριστοδούλου, Ευαγγέλου, Αναγνώστης, Λεμονής (85′ Καφανέλης Αλ.), Σκορδίλης (60′ Ντόκος), Δημόπουλος (73′ Λοΐζος), Χοτάι.

Ναρθάκι (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος (46′ Καπετάνος), Μπανιάς, Γκούνης, Μπουλούτσος (70′ Παπαθανασίου), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Μισαηλίδης (60′ Τσιτσικλής), Μανταλιάς (70′ Αζάς), Χρόνης (46′ Λελεντζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσένος, Τζιμούρτος, Τάνας.

Πηγή: arenalarisa.gr