“Πλήρωσε” λάθη και απουσίες η Αναγέννηση Φαρσάλων

Η Αναγέννηση Φαρσάλων βρέθηκε σε κακή αγωνιστική ημέρα και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και έτσι γνώρισε την ήττα με σκορ 6 – 1 από την Ραχούλα για τη 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Ραχούλας για φέτος, ταυτόχρονα ήταν και οι πρώτοι βαθμοί, ενώ να σημειώσουμε πως έχει και ένα ματς λιγότερο, ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Δυναμικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι από πολύ νωρίς μπήκαν μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 5′ της αναμέτρησης, ο Θεοχαρούλης «άνοιξε» το σκορ για τη Δόξα Ραχούλας.

Η Αναγέννηση έχασε μια καλή στιγμή, όταν ο Κατμέρος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το πλασέ ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον σταμάτησε και στην επαναφορά ο Δημουλάς έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Δημουλάς και πάλι έχασε μια καλή στιγμή για την Αναγέννηση. Εν τέλει η Ραχούλα πήρε διαφορά δυο τερμάτων με τον Παπαδόπουλο.

Η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε στο 17′, όταν ο Πολύζος με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ μείωσε σε 2 – 1 βάζοντας την Αναγέννηση ξανά στο ματς.

Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δυο τέρματα σε μικρό χρονικό διάστημα, με “δράστη” τον Αργυρακούλη ο οποίος σημείωσε το 3 – 1 στο 39′ ενώ στο 41′ πέτυχε το 4 – 1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, και οι γηπεδούχοι στο 74′ με γκολ του Θεοδώρου έφτασαν στο 5 – 1.

Στο 85′ ο Μηταλούλης διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1 για τη Δόξα Ραχούλας, η οποία είχε και δοκάρι στο 78′ με τον Παπαδόπουλο. Η Αναγέννηση είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κατμέρο και Πολύζο δεν κατάφερε όμως να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα. Η Αναγέννηση Φαρσάλων αγωνιζόταν χωρίς τους τραυματίες Δημητρόπουλο, Μουτκανά και Μπουλάρι.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Γιάννης Βαΐτσης): Κυρανούδης, Θεοχαρούλης (70′ Μηταλούλης), Τζάνακας, Σκάκος, Γκαλίτσιος (52′ Θεοδώρου), Καραγκιόζης, Ριζούλης (57′ Γκαραβέλης), Παπαδόπουλος, Βλησαρούλης Ν., Σταμπουλάκης, Αργυρακούλης (70′ Λαζαρίδης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Χαμορούσος (70′ Μπίνας) Αγγελακοπούλος (30′ Θέος), Ισούφης, Θλιβερός, Καρακώστας, Κατμέρος, Δημητρίου, Τζιοβάρας (60′ Φραγκούλης), Δημουλάς (70′ Φωτογιάννης) Πολύζος

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Σούλης, Κοντογιάννης.