Ισοπαλία με “παράπονα” από την Νίκη Κρήνης

Βαθμούς και εντύπωσεις μοιράστηκαν Νίκη Κρήνης και Μαχητής Τερψιθέας σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1 – 1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την φάση της ισοφάρισης.

Σε ένα μοιρασμένο και αρκετά σκληρό παιχνίδι οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παρουσίασουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η καλύτερη στιγμή για την Κρήνη κατάγραφηκε στο 41′ όταν μετά από κόρνερ του Τσανάκα Χ., η κεφαλιά του Γακόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντούλε να κάνει σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους, στρώθηκε στον Καρπέτη και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η Τερψιθέα ανέβασε την απόδοση της με τον Ράγια όποτε χρειάστηκε να κατεβάζει ρολά με τον τερματοφύλακα της Κρήνης να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα.

Η φάση που σημάδεψε στο παιχνίδι έγινε στο 87′ όταν μετά από κάθετη ο Φανίδης, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Νίκη Κρήνης κέρδισε πέναλτι απο ανατροπή του Ραγιά.

Ο Ραγιάς απέκρουσε το πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει επανάληψη μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού.

Το δεύτερο πέναλι ήταν εύστοχο και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 1.

Οι άνθρωποι της Κρήνης διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση.

Η Σύνθεση

Νίκη Κρήνης (Θοδωρής Μαργαριτόπουλος): Ράγιας, Μαργαριτόπουλος Γ.(70′ Μαγαλιος), Γακόπουλος(46′ λ.τ. Σουφλέρης), Καραλευθέρης(40′ λ.τ. Μαργαριτόπουλος Κ), Κυριάκου, Σελήνης, Καρπέτης, Τσανάκας Γ., Ντούλε (70′ Λουκανόπουλος), Τσανάκας Χ., Βάτσικας.