Εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς…

Χάρις σε γκολ με πέναλτι του Τσιάλτα, ο Δαμασιακός επικράτησε εντός έδρας για τη 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 1 – 0.

Έτσι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, μετά και τη τρίτη του σερί ήττα παρέμεινε στον έναν βαθμό της 1ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Τσιάλτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 1 – 0, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αλέξης Τσούτσας που ανατράπηκε από τον πορτιέρο της Αμπελιάς, Αθανασόπουλο.

Αυτό ήταν και το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο.

Στην “επανάληψη” οι ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού διαχειρίστηκαν έξυπνα το υπέρ του σκορ και το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος, παίρνοντας τη νίκη με 1 – 0.

Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού αμυντικού, Θοδωρή Πατρίκη στο 40ο λεπτό που υπέστη εξάρθρωση ώμου και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Μουσιάρης Θ., Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Τσιάλτας (65′ Παπαδόπουλος), Κυρατζής, Λούτσος, Τσούτσας (87′ Αγραφιώτης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης – Γιώργος Ακρίβος): Αθνασόπουλος, Πατρίκης (40′ λ.τ. Κοτρώτσιος Χρ.), Μερτζανίδης Ηλ., Σουφχάρας, Κοτρώτσιος Αθ., Χριστοδούλου, Πλίτσης (46′ Καφαντάρης), Καρατζούκος (81′ Μερτζανίδης Φ.), Ραποτάσιος (46′ Βράκας), Γκουντάρας, Τσανάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Δεδικούσης, Γκαρέλης.