Εκτός έδρας ήττα για τον Μέγα Αλέξανδρο

Την ήττα με σκορ 2 – 0 γνώρισε στην Πελασγιώτιδαο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά και από αυτή τη νίκη, η Πελασγιώτιδα έφτασε τους 7 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στη 1η θέση της βαθμολογίας με το Ελευθεραί, ενώ οι Χαλκιάδες παρέμειναν στους 4εις βαθμούς και την 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν από το πρώτο μέρος να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και να πάρουν το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κώστας Κουσιώρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από σέντρα του Κουτσικούλη και “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μπακατσή “κλείδωσαν” το ματς. Στο 64′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μούτο εντός της περιοχής των Χαλκιάδων. Ο Τσιαντούλης από την άσπρη βούλα δεν λάθεψε και διπλασίασε τα τέρματα της Πελασγιώτιδας.

Στη συνέχεια του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την δεύτερή τους νίκη για φέτος με τελικό σκορ το 2 – 0. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τασιόπουλου στο 90′. Ενώ για τη Πελασγιώτιδα εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση του 14χρονου Χριστώνη.

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Μαριγκούλης, Γκόγκος Β., Γελαλής Π., Καλούσης (80′ Θώμος), Κουτσικούλης, Ζυγογιάννης (80′ Ιορδανίδης), Κουσιώρας (56′ Τσιαντούλης), Μούτος (77′ Τσέλα), Χριστώνης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Βαρσάμης, Γκουλιάρας, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Μπατζιανούλης, Βόπης, Τασιόπουλος, Νασιούλας (60′ Πέτσας), Ρουμάνης (55′ λ.τ. Ντραμπάκουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Δίχρης, Ντανταλής.

Πηγή:Arenalarissa.gr