Έναρξη μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Φέτος για Τέταρτη Χρονιά υλοποιούμε το πρόγραμμα της ρομποτικής στο Κέντρο μας. Πάντα με γνώμονα την πολυετή πείρα μας κατορθώσαμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με εκδηλώσεις δείξαμε στους γονείς την  μεθοδική δουλειά μας. Χρησιμοποιώντας πάντα τις εκπαιδευτικές λύσεις και τα πρότυπα μαθήματα της Lego Education, για τις ανάγκες των μαθητών κάθε ηλικίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι νέο και καινοτόμο και ενισχύει την δημιουργικότητα, την συνεργασία και την κριτική σκέψη των μαθητών.

Γιατί σε έναν κόσμο που αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα, τα παιδιά πρέπει να εφοδιαστούν με γνώσεις και ικανότητες που θα τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις μελλοντικές τους προσκλήσεις!

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική έρχεται να συνδυάσει τον κόσμο της Μηχανικής με τον κόσμο του Προγραμματισμού, μαθαίνοντας στους μαθητές να δημιουργούν ολοκληρωμένες ρομποτικές μηχανές. Επίσης καταφέρνουμε να καλλιεργήσουμε την Υπολογιστική Σκέψη των παιδιών και να τα βοηθήσουμε ουσιαστικά να αποτελέσουν τους μελλοντικούς πολίτες του Αύριο!

ΚΔΒΜ1 – Computer Center Ευρωεκπαιδευτική (έναντι Σ/Μ Πολύμερου) 24910-28028

Ιουλία Εγγλέζου – 6978559050

Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου – 6932258121

www.euroekpaideutiki.gr

Ccenter2@otenet.gr

Kirpanagiotopoulou@gmail.com, englezouioulia@gmail.com