Η ΕΠΣΝ Λάρισας στηρίζει έμπρακτα τα πληγέντα σωματεία της επαρχίας Φαρσάλων

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. κατά την προηγούμενη συνεδρίασή του στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, να επωμισθεί η ΕΠΣΝΛ το οικονομικό βάρος των ζημιών που υπέστησαν οι ομάδες και σχετίζονται με τη λειτουργία της Ένωσης (επανέκδοση δελτίων κλπ), το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του τη 13η Οκτωβρίου 2020, επικύρωσε την οικονομική στήριξη των σωματείων των Φαρσάλων (Αχιλλέα Φαρσάλων, Αναγέννηση Φαρσάλων, Δόξα Υπέρειας, Ακαδημία Αχιλλέως, Θύελλα Βασιλί) λόγω της θεομηνίας «Ιανός» που έπληξε την επαρχία Φαρσάλων.

Έπειτα από σχετικό αίτημα των προαναφερθέντων σωματείων, σύσσωμο το Δ.Σ. αφουγκράστηκε την σημαντικότητα της κατάστασης και εκτός από τις επιστολές που απέστειλε στους θεσμικούς αθλητικούς φορείς ΕΠΟ και ΓΓΑ αποφάσισε να εκταμιεύσει για κάθε σωματείο 500ευρώ από το ταμείο της Ένωσης, το οποίο θα καταβληθεί εφάπαξ, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την ποδοσφαιρική χρονιά.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω του covid-19 ήρθε να προστεθεί και η φυσική καταστροφή που άφησε πίσω του ο «Ιανός», με τη διοίκηση της ΕΠΣΝΛ να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η βιωσιμότητα των σωματείων αποτελεί πρωταρχικό της σκοπό.