“Επαγγελματική” νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Αχιλλέας Φαρσάλων και Όλυμπος Γόννων αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Ναρθακίου για τον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΝΛ DE-TOX.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με σκορ 4 – 0 και έτσι έφτασαν τους 7 βαθμούς ενώ την ερχόμενη αγωνιστική θα πάρουν άνευ αγώνος τρίποντο καθώς ο Τύρναβος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωθρά για τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς οι κιτρινόμαυροι ναι μεν είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη στιγμή πέραν μιας εκτέλεσης φάουλ του Πλιάγκα που έδιωξε ο Παπαζήσης και δυο φάσεων που ξεκίνησαν από εκτελέσεις κόρνερ του Πλιάγκα με τον Τζέκα να βρίσκει τέρμα και τον Παπαζήση να μπλοκάρει, ενώ η κεφαλιά του Μπερσιάνη από εκτέλεση κόρνερ του Πλιάγκα και πάλι πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι όντας καλά κλεισμένοι στο δικό τους μισό δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στα μέσα του πρώτου μέρους όταν μετά από λάθος πάσα του Καρέντζου ο Μπάνος έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Μάλιστα στο 43′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους Γόννους όταν ο Ζαιρές πάτησε περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κουσιά ενώ στο ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να σταματά και στο δεξί κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ, ενώ εν συνεχεία στο 44′ ο Μπάνος βρέθηκε απέναντι από τον Κουσιά, όμως και πάλι έστειλε την μπάλα άουτ.

Αυτές οι ευκαιρίες των Γόννων λειτούργησαν σαν “καμπανάκι” για τους παίκτες του κ. Καπελιάνη οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και με το “καλημέρα” άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πλιάγκας έκανε την σέντρα από τον χώρο του κέντρου ο Παπακωνσταντίνου με σπριντ πρόλαβε τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ νίκησε τον εξερχόμενο Παπαζήση για το 1 – 0.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αχιλλέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Τζέκα να κερδίζει πέναλτι μετά από μια διεκδίκηση σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι των Γόννων διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πλιάγκας ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε το 2 – 0.

Στο 78′ ο Αλέξης Κομισόπουλος ανετράπη από τον Παπαζήση μέσα στην περιοχή με τον κ. Μπουρουζίκα να δείχνει και πάλι την άσπρη βούλα.

Ο Τζέκα εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Το τελικό 4 – 0 σημείωσε ο Παπακωνσταντίνου στο 83′ όταν πρόλαβε την έξοδο του Παπαζήση μετά από όμορφη κάθετη πάσα και με ένα “τσίμπημα” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης (46′ Τσούλης Δ.), Καρέντζος (62′ Τλούπας), Μπερσιάνης, Τσούλης Θ., Γανός, (80′ Αγγελόπουλος), Κορδαλής Πλιάγκας (62′ Βούλγαρης), Αναγνώστης (71′ Κομισόπουλος ΑΛ.), Τζέκα, Παπακωνσταντίνου.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Τζήκας Δ., Τζήκας Σ., Γκουγκουλιάς, Σερίφης, Μπουμπούλης Θ., Μπούμπουλης Ε., Λιόγκας, Παρασκεούδης, Μπάνος.

Έπαιξαν και οι: Φραχόλι, Υμεράι, Κολτσίδας, Κανταρινός Θ.

Τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Ρουπέλας