Λυκουρέντζος-Τελιγιορίδου σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Πλήρη ενημέρωση, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, επί των αποζημιώσεων και ενισχύσεων προς τους πληττόμενους παραγωγούς, από τον καταστροφικό κυκλώνα «Ιανό», θα παρέχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος είναι προσκεκλημένος σήμερα το βράδυ (22:30) στην εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv» την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Η επόμενη προσκεκλημένη, αμέσως μετά τον κ. Λυκουρέντζο, είναι η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία θα αναφερθεί στα κτηνοτροφικά θέματα, με έμφαση στα βοσκοτόπια.

Στο 2ο μέρος της, η εκπομπή θα ασχοληθεί με τον αποκλεισμό των νέων Αγροτών και των επιλαχόντων από τα Σχέδια Βελτίωσης, όπου η νέα αγρότισσα κα Μαρία Μπότη θα καταθέσει τη δική της προσωπική εμπειρία και κατόπιν θα γίνει ανάλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στην αμπελοκαλλιέργεια από τον αμπελουργό και πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Αστέριο Τσικριτσή.

Παρόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα είναι ο γεωπόνος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Ντίνος Μακάς.

Ενώ, πέραν των αποζημιώσεων και των κτηνοτροφικών θεμάτων, θα αναλυθεί ο εξοβελισμός των Νέων Αγροτών και των επιλαχόντων από τα Σχέδια Βελτίωσης καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν στους αμπελοκαλλιεργητές

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος.