Αυτό είναι το νέο iPhone 12 (pics)

Δύο νέα ισχυρά iPhone παρουσίασε σήμερα η Apple, αυξάνοντας τον αριθμό των νέων μοντέλων, στα τέσσσερα, μαζί με την αποκάλυψη του νέου iPhone 12 και iPhone 12 mini. Τα δύο άλλα μοντέλα φέρουν το όνομα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max, που αποτελεί και το υπερόπλο της.

Και εδώ υπάρχει η σχεδιαστική διαφοροποίηση που φέρνει τα νέα iPhone πιο κοντά στα iPhone 4 ή το πρόσφατο iPad Air, αφού διαθέτουν το χαρακτηριστικό notch που πρώτα γνωρίσαμε στο iPhone X ώστε να ξεκλειδώνουν με την βοήθεια του Face ID κι όχι με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Και τα δύο μοντέλα φορούν τον επεξεργαστή A14 Bionic της Apple, τεχνολογίας 5nm ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από έναν μήνα ενώ ο αποθηκευτικός τους χώρος ξεκινά από τα 128GB και φτάνει έως και τα 512GB στις ανώτερες εκδόσεις. Επιπλέον, οι νέες συσκευές υποστηρίζουν δίκτυα 5G σε όλες τις εκδόσεις τους.

Επιπλέον το iPhone 12, είναι κατά 11% λεπτότερο και κατά 15% μικρότερο σε όγκο και 16% ελαφρύτερο από το iPhone 11. Η οθόνη του είναι Super Retina XDR στις 6,1 ίντσες με ανάλυση 2532×1170 και μικρότερα περιθώρια, έτσι οι χρήστες έχουν την ίδια οθόνη σε μια μικρότερη συσκευή. Επιπλέον, στην επιφάνεια της οθόνης για πρώτη φορά η Apple ενσωματώνει μια ειδική επίστρωση με την ονομασία «Ceramic Shield» η οποία υπόσχεται τέσσερις φορές μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις.
Το νέο μοντέλο φορά το chipset A14 Bionic των 5nm το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, γεγονός που του δίνει την δύναμη των iPhone 12 Pro και Pro Max.

Το iPhone 12 κυκλοφορεί σε πέντε χρώματα, μαύρο, άσπρο, κόκκινο, πράσινο και μπλε και το notch της οθόνης προσφέρει την δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου Face ID.

Ο αποθηκευτικός χώρος των νέων iPhone 12 ξεκινά από τα 64 GΒ και φτάνει τα 256 GB στις ανώτερες εκδόσεις.

Φυσικά το νέο χαρακτηριστικό του iPhone 12 είναι η υποστήριξη δικτύων πέμπτης γενιάς 5G, ανεξαρτήτως έκδοσης και χωρητικότητας .

Επιπλέον, το κινητό έχει διπλή οπίσθια κάμερα με βασικό φακό στα 12 MP, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και κατά 27% καλύτερες αποδόσεις σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού.

Το νέο iPhone έχει ασύρματη φόρτιση και περιλαμβάνει το USB – C lightning καλώδια φόρτισης στη συσκευασία.

Στο νέο iPhone έχει επιστρέψει και το Magsafe που επιτρέπει τη μαγνητική ένωση ασύρματων φορτιστών τεχνολογίας Qi στο πίσω μέρος του iPhone καθώς και άλλων αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τους ίδιους μαγνήτες, όπως θήκες για την τοποθέτηση πιστωτικών καρτών.

Πηγή: insider.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!