Ευχαριστήριο μήνυμα Iεραποστολής για τη “Βιβλική καταστροφή”

Τις τελευταίες μέρες ζήσαμε καταστάσεις φοβερές από ακραία καιρικά φαινόμενα. Πόνος βαρύς για τις υλικές καταστροφές και τα ανθρώπινα θύματα. Μεγάλη όμως δύναμη και συγκίνηση έδωσε στον κόσμο ξεχωριστά, η αγάπη και η συμπαράσταση του ενός προς τον άλλον. Η αλληλεγγύη του κόσμου συγκινητική και γλύκανε την τρομακτική εικόνα των φυσικών καταστροφών.

Βιώσαμε όλοι, ότι η αρετή της αγάπης δεν περνά κρίση, γιατί πάντα ανακαλύπτει τρόπους να στηρίζει τους πονεμένους ανθρώπους.

Αυτό έγινε τώρα με τις ιδιαίτερες καταστάσεις που ζήσαμε και ζούμε.

Στην Έκκληση για βοήθεια του συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν άνθρωποι και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Είτε με ιδιωτική πρωτοβουλία, είτε συλλογικά, άλλος από το υστέρημα, άλλος από το περίσσευμα, βοήθησα και βοηθούν όπως μπορούν.

Το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες. Αυτή η κίνηση της καρδιάς προς τον άλλον είναι αυτή που δίνει ανακούφιση ελπίδα και χαρά στον πονεμένο κόσμο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: 

-Τον πρώην αντιπεριφερειάρχη κ. Παιδή Αθανάσιο για την προσφορά αρκετών ποσοτήτων τροφίμων και γιατί παρότρυνε πολλούς συλλόγους να ανταποκριθούν στην έκκληση για βοήθεια.

– Τον σύλλογο γυναικών ολυμπιακούς για την προσφορά Σεβαστού ποσού στο ταμείο του συλλόγου.

– Το ΤΟΕΒ Πηνειού για την προσφορά σε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και καθαριστικών.

– Τους πολίτες του Κιλκίς και ιδιαίτερα την κυρία Μπόζη Άννα (η οποία διέθεσε το κατάστημα της, για τη συγκέντρωση των δωρεών σε τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα) επίσης ευχαριστούμε τον κ. Αχιλλέα Τσιαμπαλή και την κυρία Χριστίνα κολιού που τα μετέφεραν από το Κιλκίς στο γραφείο του συλλόγου μας.

-Τον σύλλογο κρατουμένων ο “Εσταυρωμένος” του Βόλου για την προσφορά σεντονιών κλινοσκεπασμάτων και ρούχων.

– Την Χριστιανική εστία Λάρισας “Απόστολος Παύλος” για την προσφορά τροφίμων και ρούχων.

– Τον σύλλογο γυναικών από τα Βριλήσσια γιατί μεγάλη ποσότητα τροφίμων , καθαριστικών και κλινοσκεπασμάτων.

– Τον Βάιο Μπελιώκα για την προσφορά καινούργιων ρούχων από το κατάστημα του.

-Τα εκπαιδευτήρια της κ. Μαίρης Ράπτου στη Λάρισα, σύσσωμοι οι δάσκαλοι και μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και έφεραν αρκετές ποσότητες τροφίμων καθαριστικών και ρούχων.

-Ο σύλλογος γυναικών Aργυροπουλίου Τυρνάβου προσφέροντας μεγάλες ποσότητες καθαριστικών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Η εθελοντική προσφορά σας μαρτυρεί ψυχική ευγένεια φιλάνθρωπα αισθήματα και την αγάπη σας να συμβάλετε στο μέτρο του δυνατού στη σύντομη αποκατάσταση των ζημιών.