“Ντόμινο αλλαγών” στα Φάρσαλα – Ποια τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να αναλάβουν θέσεις

Ποια τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να αναλάβουν θέσεις σε Δήμο και Οργανισμούς

Ντόμινο αλλαγών αναμένεται να επιφέρει σε διοικητικές θέσεις προσώπων στον δήμο Φαρσάλων, η πρόσφατη παραίτηση –  εκτός προγράμματος – από την θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, κ.Κωνσταντίνου Μπρόζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” το κενό που άφησε πίσω του, στην αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ο πρ. αντιδήμαρχος, αναμένεται να καλύψει ο Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ.Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει νέο ρόλο καλύπτοντας θέση αντιδημαρχίας (θα δείξει αν θα είναι η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ή κάποια άλλη).

Όσον αφορά τις τρεις θέσεις των Οργανισμών ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, ΔΗΚΕΦΑ και ΔΕΥΑΦ φαίνεται να αναλαμβάνουν τρία νέα πρόσωπα, εκ των οποίων τα δυο για πρώτη φορά στην νέα δημοτική αρχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι για την ΔΕΥΑΦ, την θέση του Προέδρου αναμένεται να κρατήσει ως έχει ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με την όποια αλλαγή προσώπων να γίνεται στην αντιπροεδρία αυτής.

Συγκεκριμένα, το κενό του ΟΠΑΚΠΑ και την θέση του Προέδρου, αναμένεται να αναλάβει ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκατζόγιας, ο οποίος την πρώτη χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής, ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, μένοντας ουσιαστικά εκτός θέσης από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, σχεδόν ένα μήνα μετά φαίνεται να επανέρχεται.

Την αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΦ αναμένεται να αναλάβει ο κ. Γιάννης Τριάντης αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο κ.Γιάννη Αϋφαντή, ενώ στην προεδρία της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. αναμένεται να αναλάβει την θέση της Προέδρου, η κ.Ευαγγελία Χαμορούσου αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο κ.Κωνσταντίνο Μπαλατσό.

Για την θέση του αντιδημάρχου θα υπάρχει ορισμός από τον δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, ενώ για τις θέσεις Οργανισμών θα προταθούν τα ονόματα και θα κληθεί το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει και να τα εγκρίνει.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία