Με Παπακωνσταντίνου “μπροστάρη” νικητής ο Αχιλλέας!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο στο γήπεδο του Ναρθακίου κόντρα στον Σμόλικα Φαλάνης με σκορ 2 – 0 και έτσι έφτασε τους 4 βαθμούς και περιμένει τον Όλυμπο Γόννων την Τετάρτη για να παίξει την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής.
Ο Σμόλικας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση και τα κατάφερε, όταν αρχικά στο 21′ ο Παπακωνσταντίνου έφυγε ταχύτατα στην κόντρα επίθεση και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Γραβάνη για το 1 – 0.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου και πάλι εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του, βρέθηκε φάτσα με τον Γραβάνη μετά από κάθετη πάσα και με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.

Στο 30′ οι Τζέκα και Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν απέναντι από τον Γραβάνη με τον πρώτο να “σπάει” στον δεύτερο ο Παπακωνσταντίνου σκόραρε όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 35′ ένα σουτ του Αναγνώστη πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Σμόλικας πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει όμως στον Αχιλλέα όταν στο 57’ έκλεψε ο Θανάσης Τσούλης από κόντρα η μπάλα πήγε στον Τζέκα με αυτόν να σουτάρει άουτ.

Ο Σμόλικας απάντησε στο 62′ με το σουτ του Ζάχου να διώχνει εντυπωσιακά ο Κουσιάς.
Ενώ ο Κουσιάς είχε απάντηση και στο δυνατό σουτ του Χατζηλιόντα στο 82′ στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (62’ Κατσανάκης), Τσούλης Θ, Μπερσιάνης (77’ Τσούλης Δ.), Καρέντζος, Κορδαλής, Γανός, Πλιάγκας(68’ Τλούπας), Παπακωνσταντίνου (77’ Μπαϊράμι), Τζέκα (68’ Καναβός), Αναγνώστης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Γραβάνης, Λιάκος (75′ Χασιώτης), Κολοβός, Περδίκης, Κατσαρός (60′ Σκούπρας), Λάλλος (60′ Πράπας Δ.), Πετάνι (46′ Παπαγεωργίου), Χατζηλιόντας, Πράπας Κ., Ζάχος, Πετράκης.

Τριπλέτα: Ντελέζος, Μουρινίκος, Κοτούμπας