Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μπορεί να κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν “τούμπα” την αναμέτρηση και στην τελευταία φάση πήραν την νίκη με σκορ 2 – 1 στην 3η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τσανάς με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, Κατσανούλη και έκανε το 0 – 1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Παναγροτικός Νίκαιας, κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα στο 57′ χάρις σε τέρμα του Βλαχάκη με κεφαλιά. Όμως οι γηπεδούχοι στο 69′ έμειναν με παίκτη λιγότερο διότι αποβλήθηκε από τον διαιτητή ο Περήφανος για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Τι και αν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο όμως; Η Νίκαια ήταν αυτή που πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή σε ένα… δραματικό φινάλε. Καθώς στο 90’+3′ ο Χριστοδούλου αποδείχθηκε… «τέρας» ψυχραιμίας και δεν αστόχησε από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2 – 1!

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κατσανούλης, Ψαρούλης Α., Ψαρούλης Δ. (46′ Μπέτσιος), Περήφανος, Γεωργόπουλος (46′ Φάσσας), Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (86′ Γκατζούλης), Ξιώνης (46′ Χουσενάι), Βλαχάκης, Γκούντιγκας, Καραφερίας (46′ Χριστοδούλου).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης): Αθανασόπουλος, Πατρίκης, Κοτρώτσος Α., Σουφχάρας, Μερτζανίδης, Κοτρώτσος Χ., Γκουντάρας (56′ Ραπτοτάσιος Π. (62′ λ.τ. Μερτζανίδης Φ.)), Χριστοδούλου (86′ Πλίτσης), Καρατζούκος, Καφαντάρης (86′ Σαμαράς), Τσάνας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Παπαγεωργίου, Σκυβαλίδας.

Πηγή: Arenalarissa.gr