Όλα μοιρασμένα για Χαλκιάδες και Αναγέννηση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων και Αναγέννηση Φαρσάλων διασταύρωσαν τα “ξίφη¨τους στο τοπικό ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με τις δυο ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Έτσι οι Χαλκιάδες έφτασαν τους 4 βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές ενώ η Αναγέννηση πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… γκολ απο τα αποδυτήρια το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Συγκεκριμένα ο Κατμέρος έκανε όμορφη ενέργεια με τον Τσιοβάρα να σκοράρει όμως να είναι σε θέση οφσάιντ.

Η αναμέτρηση είχε από την αρχή καλό ρυθμό και μομέντουμ με τις Χαλκιάδες νά εχουν ένα σουτ του Βόπη που πέρασε λίγο άουτ και την Αναγέννηση να απαντά με χαμένη ευκαιρία του Πολύζου.

Στο 23 οι Χαλκιάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Τασιόπουλου μέσα από την περιοχή.

Η Αναγέννηση απάντησε άμεσα και στο 28′ ο Κατμέρος έκανε περίτεχνη ενέργεια και με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1.

Η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει τούμπα το ματς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση της άμυνας και του Ραπτόπουλου ο Δημητρίου έκανε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε στον Τσιοβάρα και πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες.

Ο Πολύζος έκανε το σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Χαρισούλης στο 70΄ ενώ οι Χαλκιάδες απείλησαν με ένα σουτ του Μπατζιανούλη και μια κεφαλιά του Τασιόπουλου που πέρασαν άουτ.

Στο 82′ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Αναγέννησης ο Ιακωβάκης έκανε λάθος υπολογισμό όμως ο Ρουμάνης δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκε στην Αναγέννηση και καταγράφηκε στο 90′, όταν ο Πολύζος “χόρεψε” τους αμυντικούς των Χαλκιάδων σέντραρε “γλυκά” στην περιοχή όμως ο επερχόμενος Θέος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ και έτσι παρέμεινε το 1 – 1.

Οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Θωμά Μουτκανά ο οποίος τραυματίστηκε.

Ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων ευχαριστεί την ομάδα των Χαλκιάδων για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (46′ λ.τ. Χαρισούλης), Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Βαρσάμης, Τραμπάκουλος (70′ λ.τ. Κουτσόπουλος), Μητσόπουλος, Βόπης, Γκουνάρας Χρ. (46΄Ρουμάνης), Τασιόπουλος, Μπατζιανούλης, Γκουνάρας Στ.


Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Θλιβερός, Δημητρόπουλος, Χαμορούσος, Δημητρίου, Θέος, Αγγελακόπουλος (60′ Καρακώστας), Μουτκανάς (65′ λ.τ. Μπούλαρι), Τσιοβάρας (75′ Βλαχάκης), Κατμέρος, Πολύζος.