Ήττα με “buzzer beater” για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου ισοφάρισε λίγο πριν το 90′ και κρατούσε την ισοπαλία κόντρα στην Πελασγιώτιδα όμως εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με “buzzer beater”.

Έτσι το σύνολο του Γιάννη Βασιλείου παρέμεινε στους τρεις πόντους μετά και τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Στο 31ο λεπτό Κουσιώρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε το 0 – 1 με με ιδανικό τελείωμα από διαγώνια σέντρα του Ζυγογιάννη και αυτό να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Το παιχνίδι όσο κυλούσε είχε έντονο ενδιαφέρον για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου και σημειώθηκαν δυο γκολ στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το Ναρθάκι πέτυχε την ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μπανιά, όμως Μούτος με δικό του γκολ ένα λεπτό μετά με πλασέ από εκτέλεση φάουλ του Γούργου, χάρισε τη πολύτιμη νίκη στη Πελασγιώτιδα, με το 1 – 2 να είναι το τελικό σκορ…

Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος, Μπανιάς, Γκούνης, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Μπουλούτσος (60′ Καπετάνος), Τσιτσικλής, Μανταλιάς (70′ Αζάς), Χρόνης (80′ Ρεντινόπουλος), Καραβαγγέλης (80′ Λελετζής).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Γούργος, Γελαλής Π., Γκόγκος Β., Κουτσικούλης, Καλούσης, Μούτος, Κουσιώρας (70′ Χριστώνης), Τσέλα, Ζυγογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Γκουγκότης, Πάλλας.