Η Σχολή Γονέων συνεχίζεται για δεύτερη χρόνια

Το ΚΔΒΜ Computer CenterΕυρωεκπαιδευτικήσυνεχίζει για δεύτερη χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμματης Σχολής Γονέων. Με έγκριτους και καταξιωμένους επιστήμονες και θέματα της καθημερινής μας ζωής. Φέτος θα γίνουν κλειστές ομάδες των 10 έως 15 ατόμων.  

Η Σχολή Γονέων έχει σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από εθνική προέλευση, ηλικία και μόρφωση, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με αναπηρίες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας.

Τα προγράμματα θα αναπτύσσονται από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) και θα παρέχουν στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Μεταξύ άλλων θα συζητιόνται μια σειρά από κρίσιμα θέματα όπως ενδοσχολική βία, ενδοοικογενειακή βία, ασφαλές διαδίκτυο, σεξουαλική αγωγή των παιδιών.

Για δηλώσεις συμμετοχής:

ΚΔΒΜ – Computer Center Ευρωεκπαιδευτική (έναντι Σ/Μ Πολύμερου) 24910-28028

Ιουλία Εγγλέζου – 6978559050

Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου – 6932258121

www.euroekpaideutiki.gr

Ccenter2@otenet.gr

Kirpanagiotopoulou@gmail.com