Η Μαρία Μπίλλη απαντάει στην ανακοίνωση της ΛΑΣΥ: “Μολών λαβέ”

απάντηση της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, ιδρυτικού μέλους και στελέχους του “Έλληνες για την πατρίδα”, Μαρίας Γ. Μπίλλη στην ΛΑΣΥ:Ανακοίνωση – απάντηση της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας, ιδρυτικού μέλους και στελέχους του “Έλληνες για την πατρίδα”, Μαρίας Γ. Μπίλλη στην ΛΑΣΥ:

“Θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση της ΛΑΣΥ, των κομμουνιστών που ονειρεύονται λαϊκά δικαστήρια και κονσερβοκούτια εν έτει 2020.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός πολέμησε τον Γερμανικό ναζισμό ,τον Ιταλικό φασισμό και τον Σταλινικό κομμουνισμό καταδικάζοντας τις θηριωδίες τους.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός ανθίζει  και γιγαντώνεται , παρά  τις πολιτικές διώξεις και τις μεθοδεύσεις Απάτριδων  Γραικύλων που κόπτονται για την νομιμότητα  και επιδιώκουν την Ισλαμοποίηση της Πατρίδος και το μοίρασμα του Ελληνικού Αιγαίου που για αυτούς “ανήκει στα ψάρια του”.

Το ΚΚΕ  σιωπά για τους άγρια δολοφονημένους  Γιώργο και Μανώλη “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”, για την κακοποιημένη Μυρτώ, για τα αθώα θύματα της Μαρφίν, για το άδικο αίμα του Θάνου Αξαρλιάν.

Για τον Έλληνα πολίτη που καταδιώκεται από  ένα ανάλγητο κράτος μέσα στην ίδια τη χώρα του.

Είναι Τιμή μου που ως Ιδρυτικό  Μέλος προσυπέγραψα μαζί με τον κ.Ηλία Κασιδιάρη στον Άρειο Πάγο  την δημιουργία του νομίμου πολιτικού κόμματος “Έλληνες για την Πατρίδα” μέσα από τις τάξεις του οποίου αγωνίζομαι  για την ανάταση του Ελληνισμού.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κάνω το χρέος μου έναντι των Θεσσαλών πολιτών.
Στην  τρομοκρατία του ΚΚΕ -ΛΑΣΥ απαντώ “Μολών λαβέ”.