Βοήθεια προς τους πληγέντες των Φαρσάλων από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας

Το υλικό που συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, παρέδωσαν το μεσημέρι της Κυριακής στους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία δημότες των Φαρσάλων, αντιπροσωπεία του Τμήματος Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Φαρσάλων εκπροσώπησε το μέλος της, γεωπόνος, Νάσος Νικόπουλος, ενώ το υλικό παρέλαβαν η πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων, Δώρα Πρεκατέ και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, Κώστας Δαμιανός.

Επισημαίνεται ότι οι δημότες των Φαρσάλων, όπως και των υπόλοιπων περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία του περασμένου μήνα, έχουν την ανάγκη υλικής και ψυχολογικής βοήθειας, καθώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, οικονομικά και όχι μόνο.

Η κυβέρνηση, οφείλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό, όπως έχει υποσχεθεί, την καταγραφή των ζημιών και να προχωρήσει ταχύτατα στην καταβολή γενναίων αποζημιώσεων που θα βοηθήσουν τους πολίτες να σταθούν ξανά στα πόδια τους.