Με Αρσενόπουλο “μπροστάρη” νικητής το Ναρθάκι κόντρα στην Αναγέννηση!

ΑΟ Ναρθακίου και Αναγέννηση Φαρσάλων βρέθηκαν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 1 – 0 με τον Αρσενόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΑΟ Ναρθακίου να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας με ένα σουτ του Αρσενόπουλου το οποίο και έδιωξε ο Ιακωβάκης με τα πόδια, ενώ η προσπάθεια του Τσιτσικλή πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Αρχικά ο Χαμορούσος έκανε το σουτ με τον Ζειμπέκη να τον σταματά. Εν συνεχεία ο Δημούλας πλάσαρε μόλις άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Αναγέννησης χάθηκε στο 75′ όταν ο Πολύζος “έσπασε” για τον Τζοβάρα με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ο ΑΟΝ είχε μια καλή στιγμή όταν ο Χρόνης έκανε την σέντρα με τον Τσιτσικλή να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80′ ο Δημουλάς άφησε την Αναγέννηση με δέκα παίκτες καθώς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από διεκδίκηση και μαρκάρισμα πάνω στον Γκούνη.

Στο 85′ ο ΑΟ Ναρθακίου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν ο Αρσενόπουλος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή και πέτυχε το 1 – 0.

Μάλιστα η Αναγέννηση έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε και ο Ισούφης στις καθυστερήσεις.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος (20′ λ.τ. Μπουλούτσος), Κατσικόπουλος, Γκούνης, Μπανιάς, Καψιώχας, Χρόνης, Αρσενόπουλος, Αζάς (70′ Λελεντζής), Καραβαγγέλης, Τσιτσικλής.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Θλιβερός, Ισούφης, Μπούλαρι, Χαμορούσος (72′ Τζιοβάρας), Μουτκανάς, Δημητρόπουλος, Δημητρίου, Θέος (65′ Βλαχάκης, 90′ Αγγελακόπουλος), Πολύζος, Δημουλάς Δ.