Ημέρα προσφοράς για τα μέλη της ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ Ν.Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας

Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας, σε μία κίνηση όχι μόνο υψηλού συμβολισμού αλλά κυρίως ουσίας, προσέφεραν στις πληγείσες από τον «Ιανό» περιοχές της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

​Ειδικότερα, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας παρέδωσε στους πληγέντες του Καρποχωρίου Σοφάδων Καρδίτσας χίλιες (1000) φιάλες νερού. Τις φιάλες παρέδωσε η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Σοφία Ζαχαρή, παρουσία του Προέδρου ΔΕΕΠ-ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας Λάμπρου Τσούκη και του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. και Τομεάρχη – Συνδέσμου μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καρδίτσας Απόστολου Γεωργίου.

​Επίσης, η ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας παρέδωσε στον Δήμο Φαρσάλων φιάλες νερού. ​Τις φιάλες παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Θωμάς Κίτσης, παρουσία και των Θωμά Μπαλογιάννη και Δημήτρη Τιβικέλη, μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας. Τη δωρεά παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων Κώστας Δαμιανός.

​Τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.-ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, θα συνεχίσουν να βρίσκονται αδιάλειπτα στο πλευρό κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη.