Εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Την ήττα με σκορ 1 – 2 γνώρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς από τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Πύρρο και έτσι μετά από 2 αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στον βαθμό της πρεμιέρας με το Αβέρωφ.

Ο Γαλάνης στο 35′ πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της Αμπελιάς και έβαλε σε θέση οδηγού τον Πύρρο στο σκορ και το 0 – 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο αρχηγός του Πύρρου, Άλκης Νικούλης από την άσπρη «βούλα» ευτύχησε για το 0 – 2, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια της συνάντησης υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και ο Ζαφείρης Σουφχάρας μείωσε σε 1 – 2 στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με πλασέ από σέντρα του Ηλία Γκουντάρα, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς είχε δυο καλές στιγμές με τον Καφαντάρη όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας και τις δυο φορές την μπάλα μόλις άουτ.

Πολλά συγχαρητήρια για τη διαιτητική τριπλέτα από την ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς και τις αποφάσεις που είχαν στο ματς…

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης – Κώστας Ακρίβος): Αθανασόπουλος, Μαγγόλας (46′ Γκουντάρας), Σουφχάρας, Κοτρώτσιος Αθ., Μερτζανίδης Ηλ., Τσανάς, Χριστοδούλου, Βράκας (5′ λ.τ. Κοτρώτσιος Χρ.), Ραπτοτάσιος (60′ Μερτζανίδης Φ.), Καρατζούκος (46′ Πλίτσης), Καφαντάρης (74′ Μητροδήμος).

Πύρρος Βορειοηπειρωτών Λάρισας (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Τσιρογιάννης, Σουλάι (70′ Βίλλης), Λέτσιος, Σάρρα, Ακρίβος, Μάρης, Βύρλας (70′ Κυπαρίσσης), Φουρκιώτης (75′ Αλλιάι), Γαλάνης, Νικούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Στάμος, Τζιμούρτος.