Άρεσε ο Αχιλλέας στην έδρα του Κιλελέρ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην πρεμιέρα του στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία άφησε θετικότατες εντυπώσεις κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ με την αναμέτρηση ναι μεν να λήγει με σκορ 1 – 1 αλλά το συγκρότημα του κ. Καπελιάνη να χάνει σωρεία ευκαιριών που θα μπορούσαν να του δώσουν την νίκη στην αναμέτρηση.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Παπακωνσταντίνου στο 20′ να κάνει την σέντρα, τον Τζέκα να εκτελεί με ανάποδο ψαλιδάκι με τον Μαγαζιώτη να διώχνει αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

Λίγο αργότερα ο Παπακωνσταντίνου έκανε το πλασέ με τον Μαγαζιώτη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 30′ έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του να περνά λίγο άουτ.

Στο 35′ το Κιλελέρ άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροη της αναμέτρησης όταν ο Γκαραλιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάμεσα από κέντρο και μεγάλη περιοχή με ένα “τούβλο” έστειλε την μπάλα στο “παράθυρο” του Κουσιά και έγραψε το 1 – 0.

Παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν γκολ οι παίκτες του Αχιλλέα συνέχισαν να πιέζουν και να είναι απειλητικοί σε κάθε φάση.

Στο 55′ ο Πατσιούρας έκανε την σέντρα παράλληλα προς την περιοχή ο Δημήτρης Τσούλης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας όμως δεν κατάφερε να νικήσει εξ επαφής τον εξουδετερωμένο Μαγαζιώτη στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 65′ ο Παπακωνσταντίνου έχασε ακόμη μια καλή στιγμή.

Εν τέλει ο Αχιλλέας κατάφερε να “πληρώσει με το ίδιο νόμισμα” την ομάδα του Κιλελέρ όταν στο 80΄ ο Γανός εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια κοντά στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαγαζιώτη για το τελικό 1 – 1.

Η Σύνθεση

Αχιλλεάς Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (65΄Κατσανάκης), Τσούλης, Μπερσιάνης, Τλούπας, Γανός, Κορδαλής, Τσούλης Δ. (75′ Καρέντζος), Πλιάγκας (65′ Αναγνώστης), Παπακωνσταντίνου, Τζέκα (82′ Καναβός).