Στη σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Χατζηπλή και Γούσιας

Σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ κ. Νικόλαου Δούκα, συμμετείχαν το πρωί της Τετάρτης οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Δημήτρης Γούσιας.

Ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες του ΕΛΓΑ προκειμένου να καταβληθούν το συντομότερο δυνατό οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και για τη δέσμευση του κ. Δούκα να δοθεί το συντομότερο «γενναία προκαταβολή» στους παραγωγούς.

Τόσο η κ. Χατζηπλή, όσο και ο κ. Γούσιας τοποθετήθηκαν στη σύσκεψη αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής στην επαρχία Φαρσάλων και επιμένοντας στην ανάγκη γρήγορης αποζημίωσης του συνόλου των καταστροφών που προκλήθηκαν από τον «Ιανό».

Μετά το πέρας της σύσκεψης, οι δύο αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον οποίο και ευχαρίστησαν θερμά για τις διαρκείς και ζωτικής σημασίας προσπάθειες που καταβάλει από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια στην περιοχή, με στόχο την κατά το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα.