Έφυγε από την ζωή η ιστορία του Αχιλλέα Φαρσάλων

Πέθανε χθες και κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 86 ετών ο Φαρσαλινός  Μιχάλης Τράντος, ένας από τους πιο ιστορικούς παράγοντες του Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών, γενικός αρχηγός της ομάδα περνώντας από πολλά πόστα στις Διοικήσεις του Αχιλλέα Φαρσάλων, έχοντας ανιδιοτελή και παθολογική αγάπη για τον σύλλογο, κρατώντας την ομάδα “ζωντανή” στα δύσκολα χρόνια της ιστορίας της.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεινε στο πλευρό του Αχιλλέα, ως πιστός φίλαθλος και πάντα κοντά στην ομάδα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (29/9) και ώρα 10:00 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Με ανακοίνωσή τους, η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του ΑΟΦ “Αχιλλέας” εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Τράντου. Συλλυπητήρια εκφράζει και η διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων στην οικογένεια του εκλιπόντα.

* Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Τράντος  με δύο σημαίες του Αχιλλέα…το Μιλτιάδη Καλογερόπουλο (αριστερά) και το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (δεξιά).

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!