Έχασε το τρίποντο στα “Χ”ασομέρια η Αμπελιά…

Μια ανάσα από το «διπλό» στο Αβέρωφ βρέθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ή καλύτερα μερικά λεπτά μακριά από το «τρίποντο» της νίκης. Και αυτό διότι ισοφαρίστηκε στο 90’+1′, στη «μάχη» του Αβέρωφ.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες, στην επανάληψη ο Καφαντάρης έβαλε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς σε θέση οδηγού στο ματς. Ο υψηλόσωμος φορ του Ολυμπιακού έκλεψε τη μπάλα και από θέση τετ – α – τετ δεν λάθεψε απέναντι από τον Παπαδημητρίου, για το 0 – 1.

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι δυνάμωσε αρκετά, με τις πολλές μονομαχίες και τα αρκετά φάουλ, να μην αφήνουν σε πολλές περιπτώσεις την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μάλιστα στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Πατρίκης των φιλοξενουμένων, μιας και ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, σε «νεκρό» χρόνο απομάκρυνε τη μπάλα για καθυστέρηση, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη του κ. Αντωνίου.

Και το πλήρωσαν το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι στο 90’+1′.

Πριν όμως φτάσουμε στην ισοφάριση οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές στιγμές να ισοφαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι με τους Ζήκο, Λιλολάρι και Παρλάτζα.

Για να φτάσουμε στο 90’+1′. Έπειτα από γέμισμα, ο Ηλίας Λιλολάρι πήρε τη πρώτη κεφαλιά βλέποντας τον Αθανασόπουλο να αποκρούει, με τον προωθημένο Αλατά να παίρνει τη δεύτερη κεφαλιά και να κερδίζει τον αυτήν την φορά τον Αθανασόπουλο για το τελικό 1 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοφάριση είχαν και αυτοί την δική τους στιγμή να βρουν και πάλι δίχτυα, με τον σκόρερ Καφαντάρη να βρίσκει σε ετοιμότητα απέναντι του, τον Παπαδημητρίου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κουσιάς, Αλατάς, Μήτσιος, Κυρίτσης (70′ Στεργίου), Λιλολάρι, Παρλάτζας, Νταμπαλέτσιος (53′ Ντέκας), Γραμμένος Θ. (78′ Μπαντέλας), Ταστεμερίδης, Παπαναστασούλης (78′ Ζήκος).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Φώτης Πλίτσης): Αθανασόπουλος, Πατρίκης, Μερτζανίδης Ηλ., Σουφχάρας, Κοτρώτσιος, Χριστοδούλου, Τσανάς, Ραπτοτάσιος (64′ Γκουντάρας), Βράκας (78′ Μαγγόλας), Καφαντάρης, Καρατζούκος (82′ Μερτζανίδης Φ.).

Διαιτητική Τριπλέτα Αντωνίου, Νάκας, Μίχος.

Πηγή:Arenalarissa.gr