Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Δήμος Φαρσάλων, διανέμει καθημερινά φαγητό και νερό

Από την πρώτη ημέρα της θεομηνίας το περασμένο Σάββατο, ο Δήμος Φαρσάλων έλαβε άμεσα όλα τα απαιτούμενα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων σε όλες τις πληγείσες περιοχές. Σε καθημερινή πλέον βάση, ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και τις υπηρεσίεςκοινωνικής προστασίας του δήμου, επιχειρεί σε Φαρσαλα, Βασιλί, Μικρό και Μεγάλο Ευύδριο, Πυργάκια, Υπέρεια, Πολυνέρι και Σταύρο, οργανώνοντας την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού.

Ο συντονισμός γίνεται από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη και η διανομή με την συνεργασία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.Μοιράζονται καθημερινά πάνω από 400 ατομικές μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί και δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε τροφή, καθώςκαι εμφιαλωμένο νερό όπου αυτό δεν είναι πόσιμο ή δεν υπάρχει πρόσβαση.

Οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του δήμου Φαρσάλων θα συνεχιστούν για όσο κριθεί αναγκαίο, ενώ όσοι χρειάζονται βοήθεια ή θέλουν να συνδράμουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνούν με τα γνωστά τηλέφωνα του δήμου.