Ο Κέλλας για το Κυβερνητικό κλιμάκιο στα Φάρσαλα: Γενναία μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων, παραμένουμε στο πλευρό τους

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα με το κυβερνητικό κλιμάκιο, το οποίο αποτελούσαν ο υφυπΕΣ Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπΑΑΤ Κώστας Σκρέκας και ο γ.γ.Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες, που προβλέπουν σημαντική οικονομική ενίσχυση για τα πληγέντα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ, που θα καταβληθεί από τα κρατικά αποθεματικά, για τις ζημιές που σημειώθηκαν στις καλλιέργειες, ενώ ένα εκατομμύριο ευρώ θα διατεθεί, αντιστοίχως, για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Εξερχόμενος από το Δημαρχείο Φαρσάλων, έπειτα από το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Η σημερινή ημέρα με βρήκε από το πρωί στα Φάρσαλα. Μετά την αγωνία για την τύχη των εγκλωβισμένων συνανθρώπων μας, ακολούθησαν η ανακούφιση και η χαρά με τη διάσωση του ηλικιωμένου στον Σταυρό από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τους άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, τους ανθρώπους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Φαρσάλων και όλους τους εθελοντές, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή ανάσχεσης της πρωτόγνωρης καταστροφής που συγκλόνισε τον τόπο μας.

Αν και δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα, οφείλω να επισημάνω τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης, με την παρουσία κλιμακίου της στα Φάρσαλα, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με τον Δήμο και την Περιφέρεια για την καταγραφή των ζημιών και την αποκατάστασή τους. Παραμένουμε στο πλευρό των πληγέντων».