Η παράταξη Καραχάλιου για την καταστροφική κακοκαιρία στα Φάρσαλα

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος επικεντρώθηκε σε δυο ζητήματα, όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση στην πόλη και ο Ενιπέας ποταμός.

Αναφερόμενος στο πρώτο ζήτημα έκανε λόγο ότι θέλει κάποια εκατομμύρια και όχι μια απλή μελέτη από τον ένα και μοναδικό μηχανικό του δήμου, που οι καταστάσεις τον έχουν κάνει γραφειοκράτη. Θα πρέπει να ανατεθεί έξω σε μηχανικό και να πληρωθεί. Ο επίτροπος όμως το κόβει και δεν το εγκρίνει. Αναφερόμενος προς τα κυβερνητικά στελέχη τόνισε: “Δώστε λύσεις άμεσα”.

Όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα τον Ενιπέα ποταμό ο κ. Καραχάλιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: Έχει διαθέσει η περιφέρεια κονδύλια για τον καθαρισμό του ποταμού. Πρέπει όμως να γίνει μελέτη ολοκληρωμένη για τον Ενιπέα ποταμό καθώς στην συμβολή του, με τον Πηνειό ποταμό τα νερά επιστρέφουν πίσω. Εάν δεν γίνει σωστή και συνολική μελέτη του Ενιπέα ποταμού με διάθεση κονδυλίων στην αποκεντρωμένη, θα πλημμυρίζει η πόλη με βροχή 12 ωρών και τα χωριά κάθε φορά που “σπάει” ο Ενιπέας ποταμός. Ο κ. Καραχάλιος επίσης πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Σας τιμά πού βρίσκεστε εδώ αλλά αυτή η κουβέντα πρέπει να γίνει με επάρκεια χρόνου και όχι έτσι. Κάθε φορά καλείται η επαρχία να ξενυχτήσει και να θρηνήσει, ας μην ξανά θρηνήσουμε, εφόσον γίνουν σωστά οι εργασίες”.