ΕΟΑΣΝΛ: Καλό ταξίδι Βαγγέλη Μπούτα

​Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΣΝΛ, οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της Ομοσπονδίας τιμάνε τον πρωτοπόρο, αυθεντικό, λαϊκό αγωνιστή για τα δίκαια και τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς, συνάδελφο Βαγγέλη Μπούτα.

​Ο συνάδελφος Βαγγέλης Μπούτας σύνδεσε το όνομα του με τους αγώνες και τις δίκαιες διεκδικήσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων ώστε να πληρώνονται τον μόχθο και τον κόπο τους και να γίνουν οι πραγματικοί αφέντες του τεράστιου πλούτου που παράγουν.

​Πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη και τον προσανατολισμό του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται μέσα από τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα, ενώνονται και πολλαπλασιάζουν την δυναμική τους μέσω της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

​Με τον Βαγγέλη Μπούτα και τις άλλες Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας δώσαμε κοινές και μακρόχρονες μάχες, στην καθημερινή διεκδίκηση των αιτημάτων μας, στα μεγάλα μπλόκα του αγώνα μας με σημείο αναφοράς για όλη την χώρα το Μπλόκο Νίκαιας.

​Σε μια περίοδο που δεχόμαστε νέα επίθεση στο εισόδημα μας, σε μια περίοδο που το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δέχεται νέα συκοφαντική επίθεση ώστε να το αδυνατίσουν και να σταθεί ανίσχυρο μπροστά στα επώδυνα μέτρα που ετοιμάζουν με την αναθεώρηση της ΚΑΠ της ΕΕ, αλλά και την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις απέναντι μας, η απουσία του συνάδελφου Βαγγέλη Μπούτα είναι αισθητή όμως η υπόσχεση που δίνουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια εντιμότητα, αγωνιστικότητα, και συνέπεια την πάλη μας. Να προσεγγίσουμε και άλλους αγρότες και κτηνοτρόφους, να δυναμώσουμε και να μαζικοποιήσουμε τους Συλλόγους μας, να πάρουν την θέση του χιλιάδες νέοι αγωνιστές του αγροτικού κινήματος.

​Βαγγέλη Μπούτα σου ευχόμαστε καλό ταξίδι αλλά δεν σε αποχαιρετάμε, το έργο σου και η στάση ζωής σου θα είναι μαζί μας σε αυτό το δύσκολο αλλά τόσο όμορφο δρόμο που έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

​Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην σύζυγο του Χριστίνα, στα παιδιά και τα εγγόνια του.

​Το Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους εκπροσώπους των ΑΣ της Λάρισας να συμμετέχουν στην πολιτική κηδεία του Βαγγέλη Μπούτα την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 3μμ στο χωριό του, Μητρόπολη Καρδίτσας.

​Καλή αντάμωση Βαγγέλη στους καθημερινούς αγώνες και στο Μπλόκο της Νίκαιας!

Το Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!