Φιλική νίκη του Αχιλλέα κόντρα στην Υπέρεια

Η Δόξα Υπέρειας φιλοξένησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Υπέρεια στο οποίο ο Αχιλλέας επικράτησε με σκορ 0 – 2.

Η Δόξα προσπάθησε, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κόντρα στον Αχιλλέα με τον κ. Λαζάριδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του κόντρα σε μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και δυναμικής.

Από την άλλη ο κ. Καπελιάνης παρέταξε με νέα σχήματα και πρόσωπα την αρχική ενδεκάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και είχε ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές.

Τα δυο τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον Παπακωνσταντίνου να σκοράρει με κεφαλιά για το 0 – 1, ενώ το 0 – 2 πέτυχε με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ο Κορδαλής.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Γ., Παπαδόπουλος, Τσούνι, Δημητρίου, Τσούκας, Γκατζόγιας, Πίσλι, Γεωργολόπουλος, Αρσενόπουλος, Κερμελίδης

Έπαιξαν και οι: Ευθυμιάδης, Καλφόγλου, Τσιούρης Ν., Κέτσι, Λαυδής, Λαμπράκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης, Πατσιούρας, Τσούλης, Μπερσιάνης, Καρέντζος, Γανός, Τσούλης Δ., Γανός, Γκουντόπουλος, Κυριαζόπουλος, Καναβός, Κομισόπουλος Α.

Έπαιξαν και οι: Τλούπας, Κουσιάς, Πλιάγκας, Παπακωνσταντίνου, Αναγνώστης, Κορδαλής, Κατσανάκης Σ.,