Το Μέρα25 εκλέγει μέλος της ΚΕ στη Λάρισα!

Σε ανακοίνωση του Μέρα25 επισημαίνονται τα εξής:

Ένα χρόνο μετά την είσοδό μας στη Βουλή, δεν εφησυχάζουμε. Χτίζουμε γερά τις βάσεις μας, δυναμώνουμε τους θεσμούς μας, ενεργοποιούμε τα μέλη μας, παντού στην Ελλάδα.

Μετά την ψήφιση του νέου μας Καταστατικού, σειρά έχει η εκλογή των νέων οργάνων που προβλέπει, με πρώτη την Κεντρική Επιτροπή.

Μετά το πέρας της υποβολής υποψηφιοτήτων  για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης της ΚΕ του Μέρα25 και  στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες των ΜΙΧΑΗΛ ΦΟΙΝΙΚΙΑΔΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΧΛΟΠΤΣΙΟΥ.

Ενημερώνουμε τα μέλη του Μέρα25 που έχουν δικαίωμα ψήφου  ότι τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου  και ώρα 21.00 με 22.00 θα γίνει διαδικτυακή παρουσίαση-συζήτηση  με τους υποψήφιους. Για την συμμετοχή τους  θα σταλεί τις επόμενες ημέρες, σε όλους ο σύνδεσμος (link) της σύνδεσής τους με την πλατφόρμα zoom.

Η ψηφοφορία θα γίνει ηλεκτρονικά ανά περιφέρεια από 19/9 έως 23/9. Όσοι από τους συνοδοιπόρους δεν είναι εξοικειωμένοι  με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 21/9 έως και Τετάρτη 23/9 από τις 21.00 έως τις 22.30 στην Οδό Αγ. Νικολάου 2 στο ισόγειο για να ψηφίσουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορούν οι συνοδοιπόροι να επικοινωνήσουν με τη ΠΣΕ Λάρισας στο 6948877952.

Ενωμένοι δίνουμε δύναμη στην φωνή μας!

ΠΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ