Φιλική πεντάρα με μπροστάρη τον Τσιοβάρα για την Αναγέννηση!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων στο πρώτο εντός έδρα της φιλικό παιχνίδι έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Ηρακλή Παλαμά με σκορ 5 – 1.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Θανάσης Τσιοβάρας ο οποίος πέτυχε 2 γκολ ενώ ήταν αρκετά κινητικός και δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Ηρακλή, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Πολύζος, Δημουλάς και Μπίνας Χρήστος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να “πυροβολεί” και να χάνει δυο καλές στιγμές με τους Πολύζο και Δημουλά.

Ο Πολύζος άνοιξε το σκορ στο 7′ ενώ ακολούθησε ο Τσιοβάρας ο οποίος αρχικά στο 15′ όταν ο Ισούφης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με κοντινό πλασέ στην επαναφορά πέτυχε το 2 – 0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιοβάρας έκλεψε την μπάλα από το κέντρο έκανε κούρσα και με πλασέ πέτυχε το 3 – 0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 35′ ο Θέος βρέθηκε τετ α τετ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά ο Τσιοβάρας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν την βρήκε “γεμάτα” με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Δημουλά ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 4 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Η Αναγέννηση έχασε και πάλι σωρεία ευκαιριών με τους Μπίνα και Αγγελακόπουλο.

Εν τέλει στο 75′ ο Χρήστος Μπίνας με πλασέ πέτυχε το τελικό 5 – 1.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κώστας Ρόφαλης): Ιακωβάκης, Ισούφης, Θλιβερός, Χαμορούσος, Δημητρίου, Μουτκανάς, Δημητρόπουλος, Τσιοβάρας, Θέος, Δημουλάς, Πολύζος.

Έπαιξαν και οι: Βλαχάκης, Μπίνας Χρ., Μπίνας Β., Αγγελακόπουλος, Ευθυμιάδης, Φωτογιάννης, Θεοχαρόπουλος.